Konyaaltı sahilinde uyuyan kadın: Ceza yazarsanız insan değilsiniz
“CEZA YAZARSAN İNSAN DEĞİLSİN”
Konyaaltı sahilinde bir kadının ağaç gölgesinde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.
İhbarın ardından bölgeye gelen ekipler, isminin Hatice A. olduğu öğrenilen kadını uyandırmaya çalıştı.
Polis memurlarının seslenmesine tepki vermeyen kadın, bir süre sonra uyanarak uykusuz olduğunu söyledi. Otururken bile uyuyakalan Hatice A., ekiplerin yaklaşık yarım saatlik uğraşı sonucu kendine gelebildi.
Ekip otosuna götürüldüğü sırada kendisine ceza yazılacağını zanneden Hatice A., “Bayram bayram ceza yazarsan insan değilsin” diyerek ekiplere tepki gösterdi.
Kimlik bilgileri sorgulanıp herhangi bir adres kaydı bulunmadığı öğrenilen Hatice A., polis ekiplerinin sığınma evine götürme ve yardım teklifini geri çevirdi. Cezai işlem uygulanmayan Hatice A., ardından bölgeden uzaklaştı.