En buruk anneler günü: Şehit Eren Bülbül’ün annesi oğluna çiçek topladı

0
212

En buruk anneler günü: Şehit Eren Bülbül’ün annesi oğluna çiçek topladı

“EREN’İM YOK, BURUĞUM..”

Eren Bülbül, Trabzon’un Maçka ilçesinde 4 yıl önce PKK’lıların erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken, açılan ateşle şehit olmuştu.

“ONUN GİBİ ORMANDAN ÇİÇEK TOPLADIM”

Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, bu sabah oğlunun mezarına giderek çiçekler bıraktı.

Oğlunun mezarı başında gözyaşı döken Ayşe Bülbül, Eren ile geçirdiği son Anneler Günü’nü anlattı. Bülbül, “Çocuklar karne aldığı zaman, doğum günlerinde, bayramlarda, böyle özel günlerde daha çok acımı hissediyorum. Eren’im, harçlığı olmadığı için bana Anneler Günü’nde çiçek alıp, getiremezdi; ormandan açan çiçeklerden toplar, getirirdi. Şimdi Eren’im yok yanımda. O kadar çok buruğum ki Anneler Günü’nün gelmesini bile istemiyorum. Eren’imin çiçekleri bana verirken dizlerini çökmesi, gözümde canlanıyor. Çok zoruma gidiyor” dedi.

En buruk anneler günü: Şehit Eren Bülbül ün annesi oğluna çiçek topladı  #1

Oğlu için çiçek topladığını söyleyen Ayşe Bülbül, “Onun gibi ormandan çiçek topladım bu sabah. Oğlumun mezarını suladım, dualar ettim ona. Konuştum oğlumla saatlerce. Anneler Günü’nde oğlum yanımda yok. O benim Anneler Günü’mü kutlayamıyor ama ben bu çiçeklerle oğlumun evlatlar gününü kutluyorum” diye konuştu.

En buruk anneler günü: Şehit Eren Bülbül ün annesi oğluna çiçek topladı  #2

En buruk anneler günü: Şehit Eren Bülbül ün annesi oğluna çiçek topladı  #3

En buruk anneler günü: Şehit Eren Bülbül ün annesi oğluna çiçek topladı  #4

En buruk anneler günü: Şehit Eren Bülbül ün annesi oğluna çiçek topladı  #5

En buruk anneler günü: Şehit Eren Bülbül ün annesi oğluna çiçek topladı  #6

En buruk anneler günü: Şehit Eren Bülbül ün annesi oğluna çiçek topladı  #7

En buruk anneler günü: Şehit Eren Bülbül ün annesi oğluna çiçek topladı  #8

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz